Chat with us, powered by LiveChat
DK

Stor erfaring i investeringsteamet bag LCFM RVF

Vores management-kompetencer i LCFM RVF bygger på et stort fagligt grundlag inden for såvel finansierings- som mikro- og makroteori, samt ikke mindst 2×30 års erfaring i risikostyring/håndtering – herunder gennem finanskrisen.

Vi mener, at det bedste bud på en succes må være kombinationen af høj faglighed, erfaring, personlig engagement og commitment samt ikke mindst langsigtede relationer baseret på tillid og troværdighed. Dét er netop strategien i LCFM og dermed også i LCFM Relative Value Fund.

 

Claus

Claus Bisgaard

Senior Porteføljemanager

cbi@lcfm.dk // +45 6914 9047

Claus har gennem de sidste 30 år været en del af rentemarkederne på både prisstiller- samt kundesiden. Claus har tidligere været Chief Dealer ved SEB i London og Nordea Markets, og kommer senest fra en stilling som Chief Trader på realkreditområdet i Danske Markets. Som Senior Porteføljemanager i LCFM er Claus med til at starte LCFM Relative Value Fund op i samarbejde med Jan Heindorff.

 

Jan

Jan Heindorff

Senior Porteføljemanager

jhe@lcfm.dk // +45 6914 9046

Jan har en lang karriere bag sig inden for blandt andet risikotagning i rente- og valutamarkedet med primært fokus på dansk realkredit. I de seneste 15 år har Jan haft forskellige stillinger i Danske Bank og kommer senest fra en stilling som Co-head of Risk i Danske Markets. Med Jans store erfaring og kompetencer inden for relative value handel i specielt dansk realkredit, skal han være med til at tilbyde LCFMs institutionelle og professionelle kunder en endnu bredere rådgivning inden for realkreditsegmentet.

Læs hvordan muligheden for LCFM RVF opstod

Læs mere

Tilgang til strategi samt målsætning

Her kan du læse mere omkring LCFM RVFs tilgang til strategi og målsætning.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017