Chat with us, powered by LiveChat
DK

Om LCFM

Hvem er vi?

Lind Capital Fondsmæglerselskab, også kaldet LCFM, er et uafhængigt fondsmæglerselskab, der tilbyder samarbejde inden for virksomhedsobligationer samt stats- og realkreditlignende obligationer. Endvidere tilbyder LCFM market making på aktier og investeringsbeviser fra og med januar 2018.

Vores kunder er godkendte modparter og professionelle investeringskunder, og vi skaber værdi for vores kunder ved at kombinere stor erfaring fra de etablerede markeder med en innovativ tilgang til analyse og rådgivning.

 

Tilbageblik:

LCFM blev stiftet i april 2014 og er ejet af den århusianske entreprenør Henrik Lind. LCFM er således en del af en stærk koncernfamilie, som er kendetegnet ved at være udfordrende på forskellige markeder.

 

LCFM’s Værdier:

Overordnet afspejler vores værdier vores fokus på at skabe de bedste resultater for vores samarbejdspartnere, igennem en åben tilgang, og med afsæt i disses behov:

Winning – Vi er her for at skabe værdi

Co-operation – Vi tager altid afsæt i win-win

Open-minded – Vi er altid åbne over for nye muligheder

 

Medarbejdere

Medarbejderne i LCFM besidder samlet mange års erfaring fra den finansielle sektor og en stærk innovativ tilgang inden for analyse og rådgivning.

Læs mere

Bestyrelse

Her kan du læse mere omkring medlemmerne af LCFM's professionelle bestyrelse.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017