Chat with us, powered by LiveChat
DK

Bestyrelse

,

Michael Albrechtslund,
Bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som Managing Director i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen - CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind er ejer af holdingselskabet Lind Invest, der har ejerskab i selskaber inden for finans, energi, ejendomme samt vækst og kapital. Henrik er grundlægger og ejer af en række virksomheder, herunder selskaberne Lind Capital Fondsmæglerselskab, Lind Capital og Danske Commodities, hvor han i sidstnævnte også er direktør.

Ulrik Fugmann,
Bestyrelsesmedlem

Ulrik Fugmann har mange års erfaring med portfølje management samt investeringer i private og børsnoterede selskaber. Ulrik er investeringschef og grundlægger af den alternative formueforvalter Sustainable Solutions i London, der investerer i bæredygtige og miljømæssige løsninger globalt til energi, resource, landbrug og industrimarkeder. Ulrik tilbragte tidligere 11 år i Goldman Sachs i London, hvor han blev ansvarlig for Goldman’s Thematic & Special Situations enhed.

Medarbejdere

Medarbejderne i Lind Capital Fondsmæglerselskab besidder samlet mange års erfaring fra den finansielle sektor og en stærk innovativ tilgang inden for analyse og rådgivning.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017