Chat with us, powered by LiveChat
DK

Bestyrelse

,

Michael Albrechtslund,
Bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som Managing Director i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen - CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind er ejer og CEO i Lind Invest, som er et single family office. Derudover er Henrik stifter og ejer af en række andre virksomheder, inklusiv Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab. Henrik sidder i flere bestyrelser og har dybdegående erfaring med både ledelse, forretningsstrategi, finansmarkederne samt forretningsudvikling.

Ulrik Fugmann,
Bestyrelsesmedlem

Ulrik Fugmann har mange års erfaring med portfølje management samt investeringer i private og børsnoterede selskaber. Ulrik er investeringschef og grundlægger af den alternative formueforvalter Sustainable Solutions i London, der investerer i bæredygtige og miljømæssige løsninger globalt til energi, resource, landbrug og industrimarkeder. Ulrik tilbragte tidligere 11 år i Goldman Sachs i London, hvor han blev ansvarlig for Goldman’s Thematic & Special Situations enhed.

Medarbejdere

Medarbejderne i Lind Capital Fondsmæglerselskab besidder samlet mange års erfaring fra den finansielle sektor og en stærk innovativ tilgang inden for analyse og rådgivning.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017