DK

Bestyrelse

,

Michael Albrechtslund,
Bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som direktør i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samt driver sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind sidder som direktør i holdingselskabet Lind Invest, der har ejerskab i selskaber inden for finans, energi, ejendomme samt vækst & kapital. Henrik er grundlægger og ejer af en række virksomheder, herunder selskaberne Lind Capital Fondsmæglerselskab, Lind Capital og Danske Commodities.

Ulrik Fugmann,
Bestyrelsesmedlem

Ulrik sidder som co-Chief Officer hos Duet Natural Resources, som er en del af formueforvaltergruppen Duet Group med hovedsæde i London. Tidligere var Ulrik medstifter og Chief Investment Officer hos North Shore Partners, som i 2015 blev en del af Duet Group. Ulrik har også tilbragt 10 år i Goldman Sachs, hvor han har holdt flere positioner indenfor investering og porteføljemanagement.

,

Medarbejdere

Medarbejderne i Lind Capital Fondsmæglerselskab besidder samlet mange års erfaring fra den finansielle sektor og en stærk innovativ tilgang inden for analyse og rådgivning.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017