Chat with us, powered by LiveChat
DK

Allan Rank Jensen

CEO

alr@lcfm.dk // +45 8730 1140

Allan var i 2014 med til at stifte Lind Capital Fondsmæglerselskab og har siden været direktør af selskabet. Allan har en lang karriere bag sig inden for finansmarkederne med fokus på ledelse, handel og relationship management. Han besidder et stort netværk inden for den finansielle sektor. Allan har senest siddet som aktiechef i Sydbank Markets. Tidligere har Allan blandt andet siddet som direktør for obligationsbordet i ti år i Jyske Markets. Allan, der bor i Skanderborg, er gift med Janne og har drengene Anders og Christian.

Morten Storgaard Andersen

Head of Credit Sales

msa@lcfm.dk // +45 8730 1133

Morten har igennem sin karriere opbygget et stort netværk blandt danske og udenlandske investorer inden for virksomhedsobligationer. Senest har han siddet som Head of Corporate bonds, sales i Jyske Bank. Fra 2001 frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Morten været med til at opbygge og udvikle bordet for virksomhedsobligationer i Jyske Bank. Ud over salg har Morten ligeledes opnået erfaring med analyse og handel inden for samme aktivklasse. Morten bor i Silkeborg og er gift med Sanne og far til børnene Johanna og Jacob.

Henrik Lysdahl

Head of Credit Trading

hly@lcfm.dk // +45 8730 1131

Henrik har mange års erfaring inden for obligationsmarkedet, hvor han primært har beskæftiget sig med prisstillelse. Siden 2006 og frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Henrik beskæftiget sig med aktivklassen virksomhedsobligationer, indledningsvist inden for portfolio management på et globalt kreditmandat og siden 2009 som prisstiller inden for denne aktivklasse. Henrik har senest siddet som Head of Corporate Bonds, trading i Jyske Bank. Henrik bor i Aarhus og er gift med Helle og far til tvillingerne Christian og Christopher.

Anders Lisager

Head of Equity Trading

aln@lcfm.dk // +45 6914 9045

Anders har en baggrund som cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i Aarhus, som han afsluttede i sommeren 2007. Herefter var han med til at starte LCFM’s søsterselskab, Lind Capital, og har over ti års erfaring med implementering, videreudvikling og eksekvering af handelsstrategier på det danske marked for investeringsbeviser - herunder opsætning af risikostyring for selskabets beholdninger. Anders bor i Aarhus og er gift med Mette. Sammen har de børnene Villum og Mille.

Tobias N. Emdal

Senior Credit Analyst

tne@lcfm.dk // +45 6914 9044

Tobias er uddannet med topkarakterer fra eliteuddannelsen International Master of Science in Quantitative Economics på Aarhus Universitet med udvidede kurser i analytiske, kvantitative discipliner i økonomi, økonometri og finansiering. Derudover har Tobias taget kurser på Ph.d. niveau ved Melbourne University i Australien med fokus på udvidede økonometriteknikker og databehandlet økonomi, ligeledes med topkarakterer. Endvidere har Tobias undervist studerende ved universitetet i Aarhus i både matematik, mikroøkonomi og statistik. Dermed har Tobias en utrolig høj faglighed og stor erfaring med forskellige analytiske og kvantitative discipliner. Tobias bor med sin kæreste Eden i Aarhus centrum, og bruger en stor del af sin fritid på fodbold, hvor han er anfører for IF Lyseng, der spiller i Danmarksserien.

Lasse Hjortsballe

Credit Analyst

lah@lcfm.dk // +45 6914 9044

Lasse er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet tilbage i 2017, og har tidligere siddet i en stilling som økonom i Danmarks Nationalbank i København, hvor han bl.a. har analyseret pensionssektorens betydning for finansiel stabilitet. Lasse er født og opvokset i Aarhus og er nu tilbage i byen i en stilling som Credit Analyst på LCFMs kontor, hvor han forstærker analyse-teamets kræfter. Lasse bor med sin kæreste Katrine i Aarhus, og har en stor passion for amerikansk fodbold.

Mads Aagesen

Kundechef

mla@lcfm.dk // +45 6914 9042

Mads har igennem sine 15 år som obligationsrådgiver og 9 år som obligationschef tilegnet sig stor erfaring med flere aspekter af den finansielle verden. Mads har primært beskæftiget sig med analyse af og rådgivning omkring danske stats- og realkreditobligationer, kapitalforvaltning og asset allokering. Inden Mads kom til LCFM, har han blandt andre arbejdet for Unibørs, Svenska Handelsbanken, Nykredit, Carnegie og senest Saxo Banks kapitalforvaltning. Mads bor i Humlebæk, er gift med Pernille og har børnene Mathilde og Frederik.

Henrik Birk

Kundechef

hbj@lcfm.dk // +45 6914 9043

Henrik har en lang karriere bag sig inden for den finansielle verden, hvor han primært har beskæftiget sig med banker, institutionelle investorer og rådgivet velhavende familier inden for kapitalforvaltning. Henrik har blandt andet siddet som Head of Trade i Carnegie Bank A/S og var som partner med til at opbygge Sirius Kapitalforvaltning, som blev solgt til Saxo Bank A/S. Før sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab har Henrik de sidste 9 år arbejdet med kapitalforvaltning i Sirius/Saxo. Henrik bor i Holbæk og er gift med Susanne.

Erik Winther-Hansen

Kundechef

ewh@lcfm.dk // +45 6914 9041

Erik har over 30 års erfaring med rådgivning og salg til danske institutionelle obligationskunder bag sig. Erik har således et bredt kendskab til den finansielle verden og besidder et stort netværk inden for denne sektor. Inden Erik kom til LCFM, sad han i syv år som chefkunderådgiver hos Nykredit Bank A/S. Tidligere har Erik blandt andet siddet som investeringsrådgiver i 15 år for Fixed Income i Carnegie Bank A/S. Erik bor i Birkerød, er gift med Hanne og far til drengene Casper, Mads og Emil.

Jan Heindorff

Senior Porteføljemanager

jhe@lcfm.dk // +45 6914 9046

Jan har en lang karriere bag sig inden for blandt andet risikotagning i rente- og valutamarkedet med primært fokus på dansk realkredit. I de seneste 15 år har Jan haft forskellige stillinger i Danske Bank og kommer senest fra en stilling som Co-head of Risk i Danske Markets. Med Jans store erfaring og kompetencer inden for relative value handel i specielt dansk realkredit, skal han være med til at tilbyde LCFMs institutionelle og professionelle kunder en endnu bredere rådgivning inden for realkreditsegmentet. Jan bor i Lyngby med kæresten Bettina, og har fra tidligere ægteskab drengene Christopher og Daniel.

Claus Bisgaard

Senior Porteføljemanager

cbi@lcfm.dk // +45 6914 9047

Claus har gennem de sidste 30 år været en del af rentemarkederne på både prisstiller- samt kundesiden. Claus har tidligere været Chief Dealer ved SEB i London og Nordea Markets, og kommer senest fra en stilling som Chief Trader på realkreditområdet i Danske Markets. Som Senior Porteføljemanager i LCFM er Claus med til at starte LCFM Relative Value Fund op i samarbejde med Jan Heindorff. Privat bor Claus i Holbæk sammen med sin kone Susanne og deres to teenagere Amalie og Frederik.

Thomas Søgaard Knudsen

Senior Porteføljemanager

tsk@lcfm.dk // +45 6914 9044

Siden LCFMs opstart i 2014 har Thomas haft fokus på at udvikle kvantitative modeller og værktøjer til identificering af attraktive investeringer ud fra en relativ betragtning, og siden midten af  2019 har han haft ansvaret for alt forvaltning af kreditobligationer. Thomas har læst Master of Science in Finance på Handelshøjskolen i Aarhus og var under studiet ansat i søsterselskabet Lind Capital, hvor han arbejdede med relativ værdiansættelse af aktier og udarbejdede kvantitative modeller hertil. Før dette var Thomas ansat i Jyske Bank’s aktieanalyse-afdeling, hvor han assisterede afdelingens analytikere med modelarbejde. Thomas bor i Aarhus, er gift med Louise og har sønnerne Elliot og Theodor.

Svend-Erik Stæhr

Kundechef

ses@lcfm.dk // +45 4021 8449

Svend-Erik har over 30 års erfaring fra den finansielle branche. Han har, igennem sine tidligere stillinger som blandt andet Afdelingsdirektør igennem 15 år hos Sparekassen Østjylland, og de seneste 4 år som erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse, opbygget et stort netværk til store dele af erhvervslivet og formuende kunder, særligt omkring Østjylland. Privat bor Svend-Erik på Hylke Mølle, er gift med Birthe og sammen har de drengene Søren & Christian.

Om LCFM

Her kan du læse mere generelt om LCFM.

Læs mere

Copyright © Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S 2017